The Basic Principles Of su kaçağı tespiti

Wiki Article

Temiz su tesisatı kaçağının tamiri için tek fayans veya iki fayans kırılıp kısa sürede su kaçağı tamir edilir.

Petek temizleme Petekleriniz yeterince ısınmıyor ve kalorifer faturalarınız yüksek geliyorsa, peteklerinizin temizlenmesi gerekiyor olabilir. Petek temizleme hizmetimiz ile peteklerinizin ısı transferini artworkırarak ısınma probleminizi çözüyor ve enerji tasarrufu sağlıyoruz.

Zeminde oluşan, parkelerin bitiminden, kalorifer peteklerinden su gelmesi ya da peteklerin nemlenmesi gibi olaylar gözlemliyorsanız su kaçağı ile karşı karşıya kalmış durumdasınız.

Ertesi sabah 09:00 da firma görevlisi Mehmet Ali bey arayarak, randevu saatinde adreste olacaklarını, uygun olup olmadığımızı sordu ve tam belirtilen saatte özel ekipmanları ile evimde oldular.

Öncelikle üst kattaki komşunuz ile iletişim kurmanız gerekir. Alt kata su sızdığını ve tüm vanalarını kapaması gerektiğini iletin, tavandan damlayan su için yapılması gereken öncelikle suyun akmasını engellemektir, komşunuz su saatindeki su vanasını kapaması gerekmektedir.

Bu cihaz sınıfileında ilk kez: Daha hızlı nokta tespiti için yeni Smart fonksiyonu (patenti alınmıştır)

Su kaçağı tespitinde kullanılan bu cihaz aynı zamanda gider tıkanıklığı için de kullanılır

Uzmanlar, daha su tesisatçısı ileri teknolojiye sahip cihazlar kullanarak su kaçağının yerini belirleyebilir ve doğru onarım işlemlerini gerçekleştirebilir.

Parkelerde kabarma, parkelerin süpürgelik kısmında su birikintisi veya su kaçak tespiti ıslaklığın olması, parkelere bastığınızda yumuşaklık hissediyor gibi durumlarda mutlaka parke altında su kaçağı vardır. Bu sonuca varıldı ise su sızıntısının nereden geldiğine ulaşmak gerekir.

twenty yıldır sıhhi tesisat ve elektrik alanında çalışıyorum ve bu süre zarfında sayısız müşteriye hizmet su kaçağı tespit vermenin gururunu yaşıyorum.

Bununla birlikte, sıradan bir cihazın kullanılması tek başına kesin sonuçlar vermeyebilir. Su kaçağı tespiti konusunda uzmanlaşmış profesyonel bir ekipten destek almak her zaman daha güvenilir olacaktır.

ten yıllardır yapmış olduğumuz mekanik tesisat Doğalgaz ve gaz yakıcı cihazlar teknisyeni olarak yapmış olduğumuz tüm işlerin ustalık ve gaz yakıcı cihazlar teknisyen belgemiz mevcut olup yapılan işlerde öncelikle kendi işimiz olarak benimseyerek temiz titiz güleryüz ve saygılı disiplinli olarak...

 Su kaçağının elektrik kablolarını damlaması veya teması olması halinde elektrik aksamında sorunlar oluşarak can veya mal kaybına kadar su kaçak tespiti büyük sorunlar meydana gelebilir. Apartman dairesinde bulunan kişilerin alt komşularına su akması sonucu karşılıklı iletişim bozukluğuna da sebep olabilir.

Evde su kaçağı bulma çalışmasında önce dairenizin ana su vanasını kapatıp bir süre beklemelisiniz. Alt katın tavanında akan su damlama şeklindeyse, siz vanayı kapattığınız bu su kesilecektir. Eğer damlama şeklinde değilde rutubet şeklinde yada sararmalar meydana gelmişse, su kaçağı tespiti bu kez pis su borularını bir süre kullanmayın.

Report this wiki page